lördag 13 mars 2010

Festen är över

Jag tycker inte rätt låt vann, även om Ann B gjorde ett briljant
framförande. Trist låt. I övrigt kan jag konstatera att jag hade
lite fel, och lite rätt. Tycker fortfarande Andreas var bäst, så det
så!

9 kommentarer:

Evas värld sa...

Men nu vill jag veta: Var det så kul att vara där som du hoppades på?

Maria Björkman sa...

Ja, det var urhäftigt. Vilket tryck, vilken stämning! Och så himla kul att se hur allt går till bakom kamerorna, vilket väloljat maskineri!

Pia sa...

Andreas var bäst, men håll med om att hon har cool röst!

Annika sa...

Håller med, Anna var jätte duktig men låten är lite tråkig. Men nu håller vi tummarna för att hennes fräschör ska sticka ut i den stora tävlingen och att hon helt enkelt inte försvinner i mängden. Det finns en risk för det senare, att ungdomarna som tydligen är de som tittar, tycker att hon är för mycket gulligull.
Skrivet av en totalt oinitierad Annika som dock inte drar sig för att ha bestämda åsikter! :)

Kimselius sa...

Låter som om jag är den enda som redan från början hade Anna Bergendahl som favorit. Älskar låten, perfekt att lyssna på när jag skriver. Tycker Anna har en mycket fin röst och underbar utstrålning och scennärvaro. Kanske den inte håller i Norge, men... vad gör det, för en gång skulle vann den låt jag tyckte bäst om!

Kajsa sa...

Hej det måste ha varit underbart.Sitta där och njuta av vacker musik.Jag grät mest hela kvällen.Älskar mäktig musik med tempoökningar.Ville också att Andreas skulle vinna.Men känner mig nöjd med att Anna vann!
Men varför gick det så "illa" för Jöback!!!!!Fattar det inte!Har Europaoch proffstyckarna ingen smak(god smak menar jag) jag är så besviken på hans vägnar..........!Hur kunde dom låta bli att rösta ordentligt på honom.Han var värld att vara bland dom främsta!


Hoppas det blir en skön och fin resa hem och att Anna nu vinner i Oslo;)

Kram Kajsa

Marie sa...

Andreas var en klar favorit för mig del. Så kul att se och uppleva allt på plats. Kram

Maria Björkman sa...

Vi kan väl konstatera att Anna B inte låg så högt i kurs hos de internationella juryerna (heter det så?). Tror faktiskt inte det går något vidare i Oslo, och tror också jag kommer att ledsna på låten rätt snart...

Petra sa...

Jag gillar Annalåten, men Salems låt är nog den mest Petra-iga och jag tycker att Jöback var överraskande bra i Globen! Och nog tyckte jag att jag såg att du vinkande - visst var det väl du som hade en ljusstav i höger hand?

Stor kram!