söndag 29 mars 2009

En härlig söndag!

Har haft en härlig söndag. Det härligaste av allt var att jag fick med Bosse ut på en långpromenad, och nästan helt frivilligt. Med tanke på att han verkligen inte gillar att promenera var det en gåva att vårda ömt - visa entusiasm men lagom mycket. Inte skrämma bort, liksom. Jag tyckte det var så mysigt, det är så trist att promenera ensam jämt! Vi gick längre än vi hade tänkt, för vi trasslade oss upp på gamla banvallen i Stånga på väg hem, blev en liten trevlig omväg. Fick ihop 13.000 steg på den promenaden, tackar tackar!

Väl hemma laddade vi DVD-spelaren med en Irene Huss, och tog oss ett välförtjänst glas portvin.

Sara håller på och letar lägenhet i södra Stockholm, det var jag som drog igång det i går. Tycker att de måste passa på och köpa nu, innan konjunkturen vänder. Det är som man säger läge nu. Kruxet är att bara Affe har fast anställning, och inte Sara. Inte världslätt att få lån således, men samtidigt inte omöjligt. I dag har de varit på visning på en, och i morgon ska hon ta kontakt med banken för att försöka få ett lånelöfte.

I dag bor de jättebra, hyr i andra hand i Bagarmossen. Trivs i dom krokarna och vill helst inte flytta alltför långt bort. Men de måste få något eget nu som de kan fylla med sina egna prylar, nu bor de möblerat med prydnassaker och allt. Inte helt kul alla gånger, kan jag tro.

Nu håller jag alla tummar jag kan hitta för att banken ska vara välvillig, och för att de under våren hittar något som kan bli deras eget!

Det stökas hemtrevligt nere i köket, det är Bosse som lagar mat åt mig. Som alltid!

1 kommentar:

kerstin hf sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.