söndag 13 februari 2011

Nya vyer

Från och med i höst är det här min utsikt från balkongen. Vi blir stadsbor, inte efter moget övervägande utan det har snarare gått väldigt fort. Men vi är sällan rädda att fånga tillfällen i flykten, och oftast känner vi igen en bra chans när vi snubblar över den. Nu kom den, och vi tog den.

Nu spottar vi i nävarna och laddar för att tömma ett hus och en lagård med grejor, för att komprimera det till att rymmas i en fyrarumslägenhet.

Forsättning lär följa!9 kommentarer:

Evas värld sa...

Men vad spännande! Låter som en utmaning och en rolig nystart tycker jag! Det får bli en jätteloppis då, när ni tömmer huset?

Maria Björkman sa...

Ja Eva, det är en utmaning och en nystart. Och precis så blir det - en loppis i maj!

Pia - My Green Blog sa...

Vilken fin utsikt!
Du har liksom nya utsikter i många bemärkelser. Ja, det låter som att det blir ett slut och en ny början. Det är ni som bestämmer vad ni gör av det och hur det blir så jag är övertygad om att det kommer att bli jättebra.
Massor med lycka till Maria!
Kram

Pia sa...

Wow vilken härlig utsikt!
Och Din dröm slog in som i ett trollslag! :)

Maria Björkman sa...

Pia 1 - ja, det är symboliskt. Tusen tack! Pia 2 - jag räknar med att du kommer och kollar in utsikten vad det lider!

Nilla sa...

Härlig vy!! Tack för din snälla kommentar. Jag kan skicka emaila dig beskrivningen, hur lätt som helst! Min mail är nillamy@gmail.com. Kram Nilla

Petra sa...

Nu blir jag ju toknyfiken på adressen! :)

Maria Björkman sa...

Nilla - nu har jag mejlat dig och ser fram emot mönstret, tusen tack! Petra - nu vet du! ;-)

Åsa Mitt i Världen sa...

Jösses. Ni flyr landsbygden alltså? Särskilt nu när det är vinter känns de 4,3 milen till stan riktigt långa, så tanken att flytta kommer ibland, det ska erkännas…