söndag 30 maj 2010

Semestern är räddad

Det är en känsla av - om inte lycka, så i alla fall - tillfredsställelse och förväntan som fyller mig när det samma dag dimper ner två tjocka, härliga korsordstidningar i brevlådan.

Om några dagar tar vi en semestervecka i Skillinge, helt traditionsenligt vid det här laget, och med oss har vi förstås dessa två kamrater. Tillsammans med Kerstin och Roffe blir det nog långa ljumma korsordskvällar vid utebordet!

7 kommentarer:

kerstin hf sa...

Vilken härlig bild! Jag ser fram emot att få ta itu med bryderierna.
Kram

Maria Björkman sa...

Mm, kan tro det!

Anna-Karin sa...

Hej Maria!

Tack för din varma kommentar i min blogg Maskroskvinnan på Passagen! Den gjorde mig glad!

Jag har en blogg till, Maskroskvinnans Tankefrön på Blogspot (http://wwwmaskroskvinnan.blogspot.com). Ibland är där samma inlägg som i Passagenbloggen, ibland något helt annat. Det är beroende på hur mycket tid jag har för att blogga.

Vilken vacker blogg du har! Så fint med blommorna och alla bilder. Jag har läst lite också.

Jag blir följare till din blogg här, så att jag lätt kan hitta till dig. Du är välkommen att följa min blogg på Blogspot om du har lust till det.

Ha en härlig helg!

Anna-Karin

Maria Björkman sa...

Härligt, Anna-Karin, du ska känna dig varmt välkommen!

Petra sa...

Det låter jättehärligt med korsords- och semestervecka. Jag åker till storstaden i morgon och självklart har jag packat ner en okryssad tidning. Hotellkvällar kan bli lååånga.

Kram!

Pia sa...

För mig är korsord starkt förknippat med stranden, en skön stund på balkongen och semester! Låter som det är precis vad Du tänker ha!
Kram!

Maria Björkman sa...

Det finns många korsordsmänniskor, den saken är klar!